Rau de transport (cinepatie, cinetoză)

[cinepatie, cinetoza]

Ansamblu de tulburări resimtite de anumiţi subiecţi în timpul unei călătorii cu vaporul, cu trenul, cu automobilul sau cu avionul.

Răul de mare sau naupatia şi răul de aer sunt manifestări ale răului de transport.

Răul de transport se manifestă printr-o anxietate, o senzaţie de ameţeală, transpiraţii, indispoziţii fără pierderea stării de conştienţă (lipotimii), greţuri sau vărsături, chiar o atitudine de prostraţie.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica