Răşină

Substanţă sintetică utilizată în confecţionarea aparatelor de imobilizare a membrelor sau a articulaţiilor, precum şi în chirurgia dentară.

Uşoară, solidă, rezistentă, răşina tinde actualmente să înlocuiască tradiţionalul gips. Răşina nu se deteriorează când este udată însă ea nu trebuie muiată în apă (risc de macerare a ţesuturilor). Prezintă inconvenientul de a fi mai puţin maleabilă decât gipsul.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica