Pseudopoliartrita rizomelică (sindromul lui Foresirier)

[sindromul lui Foresirier]

Boală inflamatorie care afecteaza rădăcinile membrelor si gatul (într-o mai mică măsură), insotita de o alterare însemnată a stării generale.

Pseudoartrită rizomelică se caracterizeaza prin dureri şi redori accentuate noaptea şi dimineaţa localizate în partea de sus a coapselor, a regi­unilor gâtului si umerilor insotite de o stare de mare oboseală şi pierderea în greutate. Pseudopoliartrita rizomelică este o afecţiune a subiectului vârstnic

Tratamentul constă în administrarea de cortico­steroizi şi trebuie urmat uneori timp de câţiva ani si in general nu apar sechele.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica