Pouteau-Colles (fractură a lui)

[fractura lui Pouteau-Colles]

Fractură a extre­mităţii inferioare a radiusului, chiar deasupra încheieturii mâinii, ce afectează de cele mai multe ori persoanele în vârstă ( favorizata de osteoporoza) şi copiii ca urmare a căderii pe încheietura mâinii.

Tratamentul acestei fracturi este ortopedic si consta in reducerea fracturii sub anestezie generală, punerea de broşe şi imobilizarea gipsată timp de 6 săptămâni, după consolidare poate fi prezenta o redoare a încheieturii mâinii.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Cel mai nou articol Video: