Păduche

Păduchii sunt paraziţi  de culoare neagra de lungime de aproxi­mativ 3 milimetri şi trăiesc la supra­faţa pielii (acolo unde pilozitatea este abundentă), hrănindu-se cu sângele gazdei lor.  

Ouăle lor (lindini) sunt ovale de culoare alba sau cenuşii, cu un diametru de jumătate de milimetru, şi se lipesc de păr şi de peri. Păduchii se transmit cu uşurinţă de Ia o persoană la alta prin contact direct sau prin intermediul îmbrăcăminţii.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica