Mielogramă

Examen al celulelor măduvei osoase, utilizat pentru depistarea cauzelor a numeroaselor forme de anemie (micsorarea numărului de globule roşii), de trombopenie (micsorarea numărului de plachete sangvine), micşorării numărului de anumite globule albe cat si în supravegherea bolilor măduvei aflate sub tratament .

Maduva este prelevată din stern sau de la înălţimea crestei iliace posterioare sub anestezie locală si nu există efecte secundare.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica