Limfocitoză

[celulele albe din sange]

Limfocitoza apare atunci când numărul limfocitelor este prea mare, limfocitele fiind celulele albe din sânge. Acestea sunt o parte importantă a sistemului imunitar care luptă împotriva bolilor. Aşadar, după o infecţie este perfect normal să avem o creştere temporară a limfocitelor,

O cantitate mai mare de 3000 de limfocite într-un microlitru de sânge, în cazul adulţilor, este considerată a fi limfocitoză. În cazul copiilor, numărul diferă de la o vârstă la alta, putând fi chiar mai mare de 9000 de limfocite per microlitru de sânge. Mai mult, rezultatele pot fi diferite de la un laborator la altul.

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Tags:
Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică