Labirintită

Inflamaţie a unei cavităţi a urechii interne, urmare unei infecţii virale (oreion, rujeolă, gripa sau mononucleoză infecţioasă) sau bacteriene (otită prost tratată).

O labirintită provoacă vertije, greţuri, mişcări involuntare ale globilor oculari, ţiuituri şi înfundări ale urechii, o scădere a auzului.

O labirintită virală se vindecă de la sine. O labirintită bacteriană necesită un tratament medical rapid şi energic (antibiotice) sau chirurgical, în caz contrar pot apare complicaţii grave (surditate definitivă, meningita).

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica
Cel mai nou articol Video: