Holter (înregistrare)

Inregistrare pe o durată de 24 sau 48 ore a activităţii cardiace a unui subiect in cadrul activitatilor cotidiene (lasă subiectului posibilitatea să-şi exercite ocupaţiile).

Acesta se efec­tuează cu ajutorul unui înregistrator cu casetă de dimen­siunile şi greutatea unui Walkman. Electrozii sunt lipiţi pe pieptul pacientului si captează bătăile inimii, activitatea sa electrică şi transmit datele printr-un cablu la înregistra­tor.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica