Hipertensiune pulmonară

Hipertensiunea pulmonară este un tip al hipertensiunii care afectează arterele plămânilor şi partea dreaptă a inimii. Una dintre formele hipertensiunii pulmonare este atunci când micile artere din plămâni sunt blocate şi distruse, iar astfel este dificil ca sângele să ajungă în plămâni. În schimb, alte forme ale hipertensiunii pulmonare pot fi seriose, se înrăutăţesc progresiv şi, uneori, pot fi fatale. 

Deşi unele forme ale hipertensiunii pulmonare nu sunt vindecabile, tratamentul poate ajuta la ameliorarea simptomelor şi la îmbunătăţirea calităţii vieţii.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica
Cel mai nou articol Video: