Hemoragie meningeană

Scurgere de sânge între foiţele meningelui (învelişurile care înconjoară creierul), cauzata de rupturi spontane a unui anevrism arterial (mică zonă dilatată a unei artere) sau traumatism cranian si se manifesta prin dureri de cap intense, voma în jeturi, fotofobie, pierderea conştienţei, paralizie facială sau un deficit motor pe o singură parte.

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Mirela Gruia
Mirela Gruia
Absolventă a facultăţii de medicină Carol Davila din Bucureşti, iar apoi cu un masterat in jurnalism si comunicare a lucrat în marketing şi PR şi are peste 10 ani de experienţă în presa scrisă. citește mai mult
Vezi Termeni medicali în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cea mai bună investigație în endometrioză: rezonanța magnetică