Hemoragia subconjunctivală

Scurgere sangvină sub conjunctivă (membrana transparentă care acoperă albul ochiului), caracterizata de prezenta unei zone de un roşu aprins uniform ce atinge limita dintre cornee şi sclerotică,

Hemoragie subconjunctivală poate fi cauzata de un traumatism, de o slăbiciune locală a vaselor conjunctivale sau o tensiune arterială crescută (aparitii repetate), urmare a unei chinte de tuse, a unor vărsături repetate, creşterea presiunii venoase, a unui puseu de hipertensiune arterială sau cauzata de tulburări ale coagulării.

 

 

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica