Artrită dentară

Inflamarea şi modificare ligamentului alveolo-dentar  determinată de o presiune prelungită asupra terminaţiilor nervoase de la acest nivel.

Apare ca urmare a unei infecţii la nivelul puplei dentare, după un traumatism mecanic local, sau traumatizarea de către o componentă a unui aparat sau proteză dentară. Tratamentul se adresează cauzei şi odată ce este rezolvată alături de antiinflamatorii şi medicaţie analgezică, durerea şi inflamaţia dipar.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica