Artrită dentară

Inflamarea şi modificare ligamentului alveolo-dentar  determinată de o presiune prelungită asupra terminaţiilor nervoase de la acest nivel.

Apare ca urmare a unei infecţii la nivelul puplei dentare, după un traumatism mecanic local, sau traumatizarea de către o componentă a unui aparat sau proteză dentară. Tratamentul se adresează cauzei şi odată ce este rezolvată alături de antiinflamatorii şi medicaţie analgezică, durerea şi inflamaţia dipar.

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Îmbunătățirea vieții sexuale prin sport. Cum ne ajută exercițiile kegel?