Articulaţie

Mod de îmbinare a capetelor oaselor ce alcătuieşte o legătură mobilă şi funcţională între ele, mobilitatea scheletului depinzând de articulaţii.
Articulaţiile sunt afectate structural sau funcţional de acţiunea unor factori direcţi traumatici, lezionali, inflamatori, tumoriali, vasculari, sau în mod indirect, datorită imobilizării de cauze neurologice sau posttraumatice (repaus urmat rapid de artroză.

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața