Arahnoidită

Apariţia unei inflamaţii a membranei arahnoide meningeale. Cauza poate fi o meningită în antecedentele pacientului sau o hemoragie.

Uneori este consecinţa unei infecţii la nivel mrahidian, dar de mutle ori nu este incriminat niciunul din aceşti factori. Afecţiunea debutează cu dureri de cap, convulsii, afcetarea funcţiilor motorii la diferite niveluri (paralizie, paraplegie, tetrapelgie, tulburări sfincterine). În cazul diagnosticării unei cauz einfecţioase se iniţiază tratament cu antibiotic, alături de tratament simptomatic.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica