Apofizită

Apariţia unei inflamaţii la nivelul unei apofize. Cauza nu este pe deplin cunoscută, apare mai alea la persoane tinere sau în adolescenţă.

Durerile difuze în puncte ce pot fi localizte la aplapare sau prin descriere duc la punerea unui diagnostic si tratament în serviciile de ortopedie.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.