Apa minerală

Apă extrasă sau izvorâtă dintr-o sursă naturală, de multe ori având şi efect terapeutic.

Apa minerală, în funcţie de conţinutul de gaz carbonic poate fi: plată sau gazoasă, diferen]ele dintre ele neoprondu-se aici. Apa gazoasă poate avea un conţinut mai mare de minerale decât ce aplată, cacest conţiunut fiind uneori contraindicate celor care ua o predispoziţie la formarea de calculi renali, celor care suferă din cauza retenţiei de sare (sodiu), celor cu hipercalcemie, hipertensiune (sodiul trebuie redus).

De asemenea, unele persoane suferind de gastrite sau hiperaciditate gastrică pot avea neplăceri al ocnsumul de apă gazoasă.Pentru uz extern, unele ape minerale au efecte dovedite terapeutice, tratamentul fiind instituit în staţiunile balneo-climaterice de origine ale acestor ape.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Cel mai nou articol Video: