Angiocolită

Inflamarea căilor biliare datorată unei infecţii bacteriene, consecutiv apariţiei unui obstacol mecanic la acest nivel. Acest obstacol poate fi reprezentat de: calculi, tumoră, tumoră de vecinătate (tumoră de cap de pancreas) care comprimă calea biliară principală, paraziţi.

Datorită caracterului de urgenţă medicală, tratamentul trebuie instituit rapid, cu antibiotice şi supraveghere strictă, apoi, când cedează infecţia, intervenţie chirurgicală clasică su prin endoscopie în vederea îndepărtării obstacolului.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Cel mai nou articol Video: