Angiocolită

Inflamarea căilor biliare datorată unei infecţii bacteriene, consecutiv apariţiei unui obstacol mecanic la acest nivel. Acest obstacol poate fi reprezentat de: calculi, tumoră, tumoră de vecinătate (tumoră de cap de pancreas) care comprimă calea biliară principală, paraziţi.

Datorită caracterului de urgenţă medicală, tratamentul trebuie instituit rapid, cu antibiotice şi supraveghere strictă, apoi, când cedează infecţia, intervenţie chirurgicală clasică su prin endoscopie în vederea îndepărtării obstacolului.

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Nora Neghină, psiholog: cel mai des întâlnite dependențe la români