Adenogramă

Examinarea structurii miroscopice a ganglionilor superficiali din punct de vedere citologic (studiul celulelor) şi bacteriologic (căutarea germenilor).

O adenogramă este necesară atunci când se doreşte clarificarea originii unie adenopatii. Aceasta poate fi deci: infecţioasă, hematologică sau tumorală.

Pentru a se efectua o adenogramă este nevoie de ţesut extras din ganglioni printr-o manevră medicală numită puncţie ganglionară.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica