Acut (acută)

Cu evoluţie rapidă, care apare brusc şi la intensităţi mari, cu referire la boli.

Prin comparaţie, subacut se referă la boală cu debut şi evoluţie mai puţin intensă, cu mai puţine din manifestările descirse în mod obişnuit sau de intensitate mai mică.

Supraacut semnalizează un debut sau o evoluţie foarte de rapidă şi cu intensitate majoră, cu semne clinice ce semnealază o urgenţă absolută.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags:
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica