Află cât de bine ştii să ai grijă de pielea ta şi câştigă!

  • Publicat:
Află cât de bine ştii să ai grijă de pielea ta şi câştigă!


Perioada concursului: 22 noiembrie – 13 decembrie 2012

 

Îţi dedici minute  întregi îngrijirii tenului sau te multumeşti să rezolvi lucrurile rapid în speranţa că ai gene bune?

Completează quiz-ul „Ştii cum să ai grijă de pielea ta?” de pe pagina noastră de Facebook şi află cât de bine cunoşti secretele îngrijirii pielii.
 

Prin  completarea quiz-ului vei primi o dimplomă personalizată şi vei fi înscrisă automat la tragerea la sorţi pentru premii.
 

Poţi câştiga unul din cele 6 seturi de cosmetice Ivapur de la IVATHERM.
Fiecare set conţine: un gel exfoliant, o cremă de hidratare şi o loţiune micelară.

 

Participă şi tu la concurs!

 

Vezi aici REGULAMENTUL concursului.

 

concurs Ivatherm

Premiile concursului:

 

IVAPUR HIDRA cremă hidratantă, piele sensibilă, mixtă sau grasă

Este o cremă puternic hidratantă recomandată pentru îngrijirea pieli mixte grase, deshidratate şi fragilizate în urma tratamentelor medicamentoase antiacneice.
Are proprietăţi hidratante, nutritive, anti-inflamatorii şi antibacteriene.

Ivapur conţine Aquaphyline, un inovant reglator al procesului de hidratare naturală a epidermului, ce stimulează sinteza de aquaporine şi sinteza epidermică de acid hialuronic.
 

IVAPUR Gel exfoliant

Exfoliază delicat pielea sensibilă, grasă sau mixtă, reducând secreţia de sebum.

Cu o textură-gel lejeră ce conţine microparticule exfoliante, IVAPUR oferă o curăţare delicată şi în profunzime, îindepărtând impurităţile şi celulele moarte.
Acţiunea keratoregulatoare a ingredientelor stimulează reînnoirea celulară.

Ivapur loţiune micelară pentru ten gras

Curăţă delicat şi îndepărtează machiajul, eliminând impurităţile şi excesul de sebum, fără să usuce pielea.
Are efect calmant, antiiritant şi o consistenţă ultralejeră, conferind senzaţia de prospeţime.

Este un produs non-comedogen, fără parabeni, săpunuri şi alcool.

Înlocuieşte cu succes demachiantul clasic, dar şi loţiunea tonică. Şterge chiar şi machiajul rezistent la apă.

 

Câştigătorii concursului sunt:

Manta  Oana
Safta  Luiza
Cruceanu  Andreea
Fieraru  Aura-Mihaela
Sanduleanu  Lenuta
Untaru  Teodora

REGULAMENTUL CONCURSULUI

„Afla cat de bine stii sa ai grija de pielea ta si castiga!”

Art. 1 Organizator

S.C MEDIAFAX GROUP S.R.L  cu sediu in Bucuresti, Str. Aurel Vlaicu, nr 62-66, etaj 6, camera 42, Sector 2,  CUI: RO 27189522, Nr. Inregistrare Registrul Comertului: J40/6876/2010.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii concursului, cu mentiunea ca eventualele modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor si a publicului cu cel putin 21 de ore inainte de a intra in vigoare. Participantii vor fi instintati prin intermediul paginii de web pe care este publicat prezentul regulament.

Art. 2 Durata concursului si aria de desfasurare

Concursul „Afla cat de bine stii sa ai grija de pielea ta si castiga!” se deruleaza in perioada 22 noiembrie – 13 decembrie 2012, ora 12.00 si va fi denumit in continuare Concurs. Concursul are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei.


Art. 3 Conditiile de participare

Concursul se desfasoara exclusiv pe Internet, pe pagina de Facebook a site-ului CSID.ro   http://www.facebook.com/CSIDOficial?ref=hl

Are drept de participare orice vizitator care indeplineste toate conditiile de mai jos:
• cetateni romani si cetateni straini rezidenti in Romania
• acceseaza in intervalul de concurs pagina CSID.ro de Facebook si completeaza quiz-ul „Stii cum sa ai grija de pielea ta?
• este de acord cu publicarea numelui pe pagina web dedicata concursului, in cazul in care este desemnat castigator al concursului
• confirma ca a citit si a inteles prezentul Regulament Oficial si ca este de acord in totalitate cu termenii si conditiile precizate de acesta.

Nu pot participa la aceasta promotie angajatii Mediafax Group, precum si rudele de gradul I ale acestora, sotii / sotiile lor.

Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Art.4 Protectia datelor personale

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exlusiv in scopul anuntarii si idetificarii castigatorului.

Art. 5. Mecanismul concursului

Utilizatorii vor afla de Concurs din site-ul www.csid.ro , din banner-ele online de promovare a campaniei si din Facebook.

Concursul de desfasoara  in perioada  22 noiembrie – 13 decembrie 2012, ora 12.00

Utilizatorii se inscriu in Concurs prin completarea quiz-ului „Stii cum sa ai grija de pielea ta?
de pe pagina CSID.ro de Facebook, astfel:
– dau LIKE paginii CSID.ro de  Facebook si paginii IVATHERM de Facebook, daca nu sunt deja fani
– completeaza datele personale solicitate de aplicatie (NUME, PRENUME, E-MAIL, TELEFON)
– bifeaza abonarea la newsletter-ul CSID.ro
– confirma ca a citit si este de acord cu prezentul Regulament de concurs
– raspunde la toate intrebarile quiz-ului

Un utilizator poate finaliza quiz-ul de cate ori doreste, dar va fi inscris o singura data in lista pentru tragerea la sorti pentru premii


Art. 6. Premiul concursului

La finalul concursului Organizatorul va oferi prin tragere la sorti 6 premii constand in 6 seturi de produse cosmetice din gama Ivapur de la Ivatherm. Fiecare set va contine cate un gel exfoliant, o crema de hidratare si o lotiune micelara.

Valoarea totala a premiilor oferite in cadrul concursului este de 684.48 lei cu TVA.

Persoanele castigatoare nu vor primi contravaloarea in bani a premiilor oferite in cadrul Concursului.


Art.7. Desemnarea si anuntarea castigatorilor

Concursul va avea 6 castigatori desemnati prin tragere la sorti din lista tuturor participantilor care au completat quiz-ul in perioada de concurs si care respecta toate prevederile prezentului Regulament de concurs.
Tragerea la sorti va fi realizata in maxim 48 de ore dupa terminarea Concursului  si dupa verificarea participantilor de catre echipa CSID.ro. Indiferent de numarul de quiz-uri completate de catre un utilizator pe parcursul concursului, numele acestuia va aparea o singura data in lista pentru extragere. In cadrul tragerii la sorti se vor extrage si rezerve, pentru cazul in care persoanele desemnate castigatoare ar fi descalificate din diverse motive.
Persoanelor castigatoare li se va aduce la cunostinta rezultatul extragerii in 24 de ore dupa validarea acesteora de catre Organizator prin e-mail sau telefonic, in baza datelor funizate in formularul de concurs. De asemenea, numele castigatorilor vor fi afisate pe pagina CSID.ro de Facebook si in pagina de promovare a concursului de pe www.csid.ro

In cazul in care persoanele castigatoare nu trimit in 72 de ore informatiile solicitate de Organizator sau daca au furnizat date de contact eronate /incomplete, acestea vor fi descalificate iar premiile se vor acorda utilizatorilor de rezerva extrasi. Daca premiile nu pot fi oferite nici rezervelor sau nu sunt revendicate de catre acestea in conditiile prezentului Regulament, premiile in cauza vor  ramane in posesia Organizatorului.

Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor si inmanarii premiilor din motive care nu tin de el.

Persoanele castigatoare vor intra in posesia premiilor in functie de localitatea in care au domiciliul, astfel:
• Daca este din Bucuresti, castigatorul isi va ridica premiul de la sediul Organizatorului din str. Aurel Vlaicu, nr.62-66, sector 2, de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 – 18:00. Castigatorul va prezenta Organizatorului buletinul sau cartea de identitate in original si valabila.
• Daca este din afara Bucurestiului, castigatorul va primi premiul prin curier / posta, taxele fiind suportate de catre Organizator. Pentru a intra in posesia premiului castigatorul trebuie sa trimita pe fax / mail Organizatorului o copie dupa buletin sau cartea de identitate valabile si cu toate datele vizibile si adresa exacta unde doreste sa i se livreze coletul.
Premiile  vor fi expediate prin curier / posta numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In cazul in care castigatorii nu isi ridica coletele de la oficiile postale unde au fost expediate, iar premiile trimise sunt returnate la Organizator, castigatorii pierd dreptul asupra premiilor in cauza.

In cazul in care vreuna dintre persoanele castigatoare nu detine dreptul legal de a avea carte de identitate/ buletin de identitate (nu a implinit varsta de 14 ani), aceasta este indreptatita sa intre in posesia premiului, dar numai in prezenta sau cu acordul scris al parintilor sau tutorelui legal.


Art. 8. Informarea publicului

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare, in mod gratuit,  pe pagina de concurs din site-ul www.csid.ro dar si prin solicitare pe adresa Organizatorului. Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

Art. 9. Intreruperea concursului

Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul site-ului CSID.ro si a paginii de Facebook a acestuia.

Art. 10. Taxe si impozite aferente

Organizatorul Concursului nu are obligatia de a calcula, retine la sursa si varsa la bugetul de stat cota de 16% aplicata asupra venitului net realizat din fiecare premiu, intrucat fiecare dintre premiile acordate in cadrul acestei campanii are un cuantum mai mic decat valoarea sumei neimpozabile de 600 lei, conform art. 77 al.4 din Codul Fiscal al Romaniei.

Art. 11. Litigii

In cazul unor litigii aparute intre SC MEDIAFAX GROUP SRL si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Ai grijă pe ce doarme micuţul tău
Ai grijă pe ce doarme micuţul tău
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân