Păstrează tinereţea şi energia inimii tale cu Coenzima Q10 Dual!

Păstrează tinereţea şi energia inimii tale cu Coenzima Q10 Dual!

Coenzima Q10 este prezentă în toate celulele din organism, în special în cele cu activitate intensă: inimă, ficat, creier. Coenzima Q10 are un rol major în producerea energie necesare pentru toate procesele biochimice la nivel celular, ajută la stocarea energiei în celule. Organismul uman produce însă o cantitate suficientă, numai până la vârsta de 30 de ani, după această vârstă, producţia de coenzima Q10 scade progresiv, de aceea când nivelul scade cu până la 25% creşte semnificativ riscul hipertensiunii arteriale, a cardiomiopatiilor sau a insuficienţei cardiace.

De aceea se recomandă un stil de viaţă sănătos şi un regim alimentar echilibrat şi este important ce alimente consumăm.

Alimentele bogate în coenzima Q10 sunt carnea de vită, organe precum inima, rinichii, ficat, carnea de peşte, în special sardinele, tonul, uleiul de soia, alunele, spanacul sau broccoli. În schimb la prepararea termică îndelungată coenzima Q10 devine inactivă.

Coenzima Q10 Dual conţine cea mai studiată formula din lume şi este singura formulă duală de pe piaţa din România.

Particularitatea sa constă în prezenţa unor microparticule pentru o absorbţie rapidă şi particule clasice de Q10, de o calitate superioară de la Kaneka Corporation, lider mondial în Japonia.

Coenzima Q10 Dual este obţinută printr-un proces 100% natural de fermentaţie a drojdie de bere, bio-identică celei pe care o produce organismul uman. Microparticulele asigură o bio-absorbţie şi  acţiune rapidă, iar particulele clasice de coenzima Q10 asigură un efect de durată.

Beneficiile formulei din Coenzima Q10 Dual sunt multiple poate fi recomandată sub formă de tratament adjuvant în hipertensiune arterială, palpitaţii, aritmii, insuficienţă cardiacă, oboseală cronică, cardiomiopatie etc.

Printre beneficiile ei se numără şi susţinerea sistemului imunitar, rolul anti-aging sau de reglare a nivelului de zahăr din sânge, de aceea este benefică şi pentru diabetici.

Studiile clinice au arătat eficienţa formulei duale în a ameliora afecţiuni precum insuficienţa cardiacă, angina pectorală sau ateroscleroza.

Studii preliminare arată efectele benefice asupra persoanelor care suferă de migrene şi asupra pacienţilor care au boală Parkinson, o boală degenerativă a sistemului nervos care afectează funcţiile motorii

Coezima Q10 Dual creşte nivelul de energie şi sprijină sistemul imunitar, dublează numărul de anticorpi şi creşte rezistenţa organismului la atacul viruşilor.

Coenzima Q10 Dual are capacitatea de a reduce stresul oxidativ, protejează celulele şi le conferă energie. Efectele energizante ale formulei joacă un rol primordial în sinteza de ATP, un compus de care au nevoie toate celulele din organism pentru a-şi îndeplini funcţiile. Acesta este utilizat mai ales de sistemul muscular în special de muşchiul cardiac.

În cazul persoanelor înaintate în vârstă, care au un deficit de coenzima Q10 semnificativ, suplimentarea cu Coenzima Q10 Dual întârzie procesele degenerative, îmbunătăţeşte  calitatea vieţii şi revitalizează oragnismul.

Pentru mai multe informaţii şi consultanţă personalizată despre Coenzima Q10 Dual, accesaţi site-ul: good-days.ro sau sunaţi la numărul de telefon 0724.500.555.

CSID.ro nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. GÂNDUL MEDIA NETWORK SRL nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel.

Vezi Articole în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being