Trikini, revolutia costumelor de baie

Daca inca nu te poti hotari ce costum de baie sa iti cumperi pentru vizita la mare - din doua piese sau una singura - ei bine, acum le poti avea pe amandoua intr-unul singur: trikini.
11.08.2009
Trikini, revolutia costumelor de baie
Trikini, revolutia costumelor de baie

Daca inca nu te poti hotari ce costum de baie sa iti cumperi pentru vizita la mare – din doua piese sau una singura – ei bine, acum le poti avea pe amandoua intr-unul singur: trikini.

In sfarsit, imaginatia creatorilor de moda a reusit sa faca un costum de baie care sa avantajeze toate femeile: nu este din doua piese, care sa lase vederii burtica proeminenta, dar nici dintr-una singura, care sa acopere totul.

Trikini-ul combina inedit avantajele celor doua tipuri de costume de baie si, veste buna!, este un trend care va rezista mult timp de acum incolo.

Startul a fost dat de nimeni alta decat Paris Hilton, care a purtat in 2006 un model, in timpul filmarii unui videoclip de-al sau. Acum, peste tot poti gasi modele inedite de trikini, in culori si imprimeuri dupa gusturile tale.

Este foarte practic

Un trikini poate fi solutia ideala pentru femeile care au cicatrice dupa nastere sau vergeturi, pentru cele cu putina burtica sau cele care nu sunt multumite de buricul lor, intrucat acopera o parte din abdomen, lasand talia si spatele goale.

In plus, datorita fasiei de material care face legatura dintre sutien si slip, subliniaza talia si o scoate in evidenta, chiar si atunci cand ea nu prea exista.

Asadar, pentru ce costum de baie optezi vara asta?

Citeste si Nicoleta Luciu, costumul de baie ii vine ca turnat!


Paris Hilton


Rihanna, Lindsay Lohan. Naomi Campbell, Eva Longoria

Urmărește CSID.ro pe Google News
Secret Fashion Hair 2009
Secret Fashion Hair 2009
Recomandare video
Anevrismul de aortă ascendentă: simptome și tratament