Toamna asta, florile prind viata in parul tau

Toamna asta florile nu mor. Ba din contra, stilistii vor sa le dea viata, drept pentru care florile folosite ca accesoriu de frumusete sunt un must absolut!
Toamna asta, florile prind viata in parul tau
Toamna asta, florile prind viata in parul tau

Toamna asta florile nu mor. Ba din contra, stilistii vor sa le dea viata, drept pentru care florile folosite ca accesoriu de frumusete sunt un must absolut! Fie ca mergi la o petrecere, un eveniment sofisticat sau la o nunta, pune-ti o floare in par. Ea va face toata diferenta!

Florile sunt printre cele mai speciale daruri ale naturii. In materie de stil, ele nu zic decat un singur lucru: frumusete. Tocmai de asta, o floare poate sa transforme cea mai simpla tinuta intr-una stralucitoare, putand fi folosita in zeci de combinatii unice de coafura.

Cum sa le porti?

Un aspect esential de care trebuie sa tii cont cand vine vorba de purtatul florilor in par este urmatorul: opteaza pentru o floare relativ simpla si evita trandafirii. Acestia din urma au un look mai degraba ceremonial si sunt mai potriviti pentru mirese. 

Daca ai un par plin de volum sau cret, poti alege o floare mai mare. Insa daca parul tau este rar sau scurt sau pur si simplu lipsit de volum, o floare mai mica si mai simpla este de ajuns.

Daca vrei ca floarea sa fie acel accesoriu care da culoare tinutei tale, incearca sa o potrivesti cu nuanta parului tau, cautandu-i culoarea complementara. De exemplu, daca esti roscata, o floare cu tulpina sau centru verde este perfecta pentru tine, daca esti bruneta, poti purta o floare rosie, mare, iar daca esti blonda, petalele albastre ale florii iti vor pune in evidenta frumusetea.

Nu uita un lucru totusi ! Ca sa ai parte de efectul dorit, aseaza-le strategic: fie in dreptul urechii, fie la spate – asta in cazul in care iti strangi parul.

Citeste si Adopta un look…efervescent!

 

Kate Perry, Hillary Swank, Rachel McAdams