Tendinte in coafura iarna-primavara 2009/2010

De curand, celebrul hair-stylist Andy Uffels, Philips Hair Care artistic director, si echipa sa au demonstrat intr-un show desfasurat intr-o fosta biserica din Praga, cat de usor este sa realizezi coafuri de podium.
Tendinte in coafura iarna-primavara 2009/2010
Tendinte in coafura iarna-primavara 2009/2010

De curand, celebrul hair-stylist Andy Uffels, Philips Hair Care artistic director, si echipa sa au demonstrat intr-un show desfasurat intr-o fosta biserica din Praga, cat de usor este sa realizezi coafuri de podium. Cu instrumente bune si putina indemanare.

Timp de cateva ore, bi­serica Sf. Ana din Praga (da, biserica) a gazduit un show de coafuri cu totul speciale realizate de hair-stylis­tul Andy Uffels si echipa sa. Cand spun „cu totul spe­ciale” ma refer in principal la faptul ca sunt usor de reali­zat. Da, surprinzator de usor!

Daca si eu, o neind­e­mana­ti­ca, am putut sa reproduc pe parul prietenelor ce am inva­tat de la echipa de profesio­nisti!

Destul cu lauda de sine, sa intram in subiect! Divizia Philips Hair a lansat un ghid al tendintelor in materie de hair style pentru iarna-prima­vara 09/10. Influenta? Anii ’80. Din fericire, nimic din volumul si extravolumul acelor ani.

Andy a creat 5 coafuri purtabile, usor realizabile: Power Styling, The New Wave, Look All Tied Up, Blow Out, Go Graphic. Fiecare coafura se relaizeaza in maximum 15 minute si nu necesita folosirea unui numar mare de produse de styling sau instrumente. Doar e criza, nu?

Citeste si Cum sa-ti dai seama daca ti-ar sta bine tunsa scurt

 

Rochiile maxi: alegerea verii 2009
Rochiile maxi: alegerea verii 2009