Pentru iubitoarele de genti: Prada si efectul Saffiano

Efectul sau pielea Saffiano este un material de lux, utilizat pentru prima data de casa Prada, la confectionarea gentilor, posetelor si portofelelor.
Pentru iubitoarele de genti: Prada si efectul Saffiano
Pentru iubitoarele de genti: Prada si efectul Saffiano

Toate fashionistele posedate de gandul extinderii zestrei proprii de genti stiu cu siguranta despre ce vorbim! Efectul sau pielea Saffiano este un material de lux, utilizat pentru prima data de casa Prada, la confectionarea gentilor, posetelor si portofelelor.

Orice femeie viseaza sa aiba un dulap plin de genti, de toate marimile si formele, in toate culorile si, mai ales, semnate de designeri celebri. Acest din urma moft este, probabil, conditia calitatii. Iar o cunoscatoare stie acest lucru, ochiul, nasul si degetele ei pot face diferenta dintre o geanta veritabila si una falsa. Cand vorbim despre pielea moale de vitel sau cea exotica, de sarpe!

Exista insa o capcana care le poate atrage usor pana si pe „profesionistele” in domeniu. Efectul Saffiano imprima pielii o textura de grilaj marunt, facand-o usor de confundat cu … vinilinul! Tabacaria Prada – sa-i spunem asa! – a venit cu ideea tratarii pielii in modul acesta pentru un aspect deosebit si pentru a o face mai rezistenta in timp. Textura granulara este obtinuta prin presare si vopsire in profunzime cu pigmenti de origine vegetala. De obicei, se utilizeaza doua tonuri de nuante, pentru un efect special de profunzime.

Pielea tratata in stil Saffiano devine impermeabila si mai rezistenta in timp la zgarieturi. In plus, are o fermitate specifica si care o recomanda in special pentru gentile clasice, de lux.

Dupa ce si-a patentat inventia si a inregistrat un real succes cu produsul sau, casa Prada a fost urmata de mai toti producatorii care si-au dotat si ei colectiile cu cate un produs Saffiano. Pentru ca este deosebit de rezistenta, este preferata la portofele.

Iata in cele ce urmeaza o galerie foto cu genti si portofele confectionate din piele Saffiano. In felul acesta veti sti cum sa le recunoasteti data viitoare cand intrati intr-un magazin cu genti si alte produse din piele!

Geanta Prada, 985 euro

Geanta Prada, 1700 euro

Geanta Furla, 175 euro

Geanta Prada, 1240 euro

Geanta Furla, 145 euro

Geanta Furla, 125 euro


Port carti de vizita Prada, 145 euro


Portofel Prada, 300 euro

Portofel Salvadore Ferragamo, 270 euro

Portofel Salvatore Ferragamo, 150 euro

Citeste si: Cele mai apreciate colectii vestimentare lansate de artisti

Diana Suciu

Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Tratamente cosmetice pentru piele după sezonul de vară- Dr. Victor Clătici
Recomandări: