Maria Lucia Hohan, pe lista designerilor preferaţi ai vedetelor hollywoodiene. Vezi noua colecţie 2012

Colecţia MLH primăvară/vară 2012 cuprinde piese unicat sau serii foarte scurte, în stilul deja consacrat al creatoarei.
06.02.2012
Maria Lucia Hohan, pe lista designerilor preferaţi ai vedetelor hollywoodiene. Vezi noua colecţie 2012
Maria Lucia Hohan, pe lista designerilor preferaţi ai vedetelor hollywoodiene. Vezi noua colecţie 2012

Maria Lucia Hohan, este unul dintre puţinii designeri români care au reusit să se impună pe piaţa internaţională. Cea mai recentă apariţie într-o rochie MLH îi aparţine actriţei Katherine Heigl, care a strălucit pur şi simplu pe covorul roşu într-o ţinută gri diafană. Vedeţi aici propunerile designerului pentru primăvara/vara 2012 şi alegeţi-vă una dintre rochiile feminine, realiyate din materiale preţioase, în culori pudrate şi linii simplificate, de un rafinament absolut!

Întreaga colecţie este marcată de universului dansului, din care Maria continuă să se inspire. „Întotdeauna am considerat că femeia trebuie să poarte rochia, ci nu invers. Pentru aceasta este nevoie ca designul să pună în valoare corpul, să aducă în prim plan calităţile fizice, fără însă să constrângă. Este ştiut că luxul trebuie să fie confortabil, de aceea creaţiile mele se inspiră şi din dans, unde armonia estetică a costumului se împleteşte cu confortul de care dansatorii au nevoie”, povesteşte Maria Lucia Hohan.

Colecţia MLH primăvară/vară 2012 cuprinde piese unicat sau serii foarte scurte, în stilul deja consacrat al creatoarei. Ţesăturile şi accesoriile specifice lenjeriei intime şi corsetăriei, alături de voalurile semitransparente şi tulle-ul de mătase, noul material preferat al Mariei, se combină într-o varietate de piese unice şi deosebite.

O altă piesă definitorie a colecţiei de sezon este şi corsetul nude, acoperit cu mătase plisată pe partea din faţă, care se asortează cu fuste mini cu diverse aplicaţii, sau care intră pur şi simplu în structura unei rochii scurte sau lungi.

MLH propune o cromatică din care nu lipsesc nuanţele de nude, mov lavanda, alb vanilie şi bej caramel. În noua colecţie şi-au făcut loc şi tonuri de roşu, verde smarald şi verde măsliniu.

Actriţa Katherine Heigl într-o rochie MLH este cea mai recentă apariţie pe covorul roşu care a întrunit aprecieri, inclusiv din partea www.cocoperez.com. Vedeta a optat pentru o ţinută din noua colecţie MLH la premiera peliculei „One For The Money”, criticii de modă fiind încântaţi de eleganţa rochiei de culoare gri perlat.

Recent, actriţele Kathleen Robertson şi Jenna Dewan au păşit pe covorul roşu la cea de-a 69-a ediţie a premiilor „Globul de Aur” din Beverly Hills, California, purtând creaţii din noua colecţie MLH, ambele fiind incluse de presa de specialitate pe lista celor mai bine îmbrăcate vedete de la eveniment.

„Piaţa americană este, de departe, cea mai dificilă piaţă în ceea ce priveşte accesul designerilor la vedetele A list, dar şi impactul acestor apariţii este pe măsură. Tocmai de aceea a fost atât de semnificativă alegerea unor piese din noua colecţie MLH, de către staruri precum Eva Longoria, Nikki Reed, Amanda Righetti, Natalie Imbruglia, Emma Roberts sau Kristin Cavallari”, a mai adăugat Maria Lucia Hohan.

„Brandul MLH a avut în 2011 cel mai bun an de până acum şi, judecând după cererile pe care le avem deja de la stiliştii vedetelor hollywoodiene, şi în noul sezon vom fi la fel de bine primiţi” a încheiat creatoarea.

O parte din colecţie va fi disponibilă şi prin retailerul on line de luxury fashion www.luisaviaroma.com dar şi prin celebrul concept store parisian L’Eclaireur, la care se adaugă şi alte concept stores, boutiques şi department stores din ţări precum Franţa, Statele Unite, Ţările Arabe, Ţările Nordice, Grecia sau Hong Kong. În România creaţiile sunt disponibile atât pe site-ul www.mlh-shop.com cât şi la showroom-ul din Cotroceni.

Citeşte şi Rochie Maria Lucia Hohan la Globurile de aur

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Recomandare video
Dr. Răzvan Stavri, SANADOR: cum se tratează eventrația sau hernia incizională