Machiaje în tendinţe – Toamnă-Iarnă 2013/2014

Fie că-ţi pui în valoare pleoapele, buzele sau tenul, cu siguranţă vei ieşi în evidenţă. Încearcă şi tu machiajele propuse de make-up artişti şi inspiră-te din prezentările marilor case de modă!
  • Publicat:

Fie că-ţi pui în valoare pleoapele, buzele sau tenul, cu siguranţă vei ieşi în evidenţă. Încearcă şi tu machiajele propuse de make-up artişti şi inspiră-te din prezentările marilor case de modă!


Frumuseţe naturală

Şi în acest sezon se poartă un aspect natural al pielii, cu un machiaj minimalist. În prezentările Isabel Marant make-up artiştii au insistat asupra machiajului tenului, mai mult decât pe buze sau pleoape, şi au ales o piele mată la Victoria Beckham, Balmain, Chloe şi Stella McCartney.

Accente sclipitoare

Dacă vrei să atragi privirile, îndrăzneşte şi aplică sclipici pe pleoape (Donna Karan, Thakoon) sau ce-ai spune de nişte paiete deasupra genelor superioare, precum în prezentarea Chanel?

Cat eyes

Acest tip de machiaj continuă să fie şi în acest sezon foarte prezent. La Christian Dior şi Jason Wu, make-up artiştii au ales eyeliner argintiu şi violet, iar la Anna Sui, make-up artistul Pat McGrath a creat un look dramatic trasând mai multe straturi de eyeliner şi a punctat linia inferioară a genelor.

Pleoape gri, prună sau oranj

Uită de smoky eyes şi alege tonurile pale de gri aşa cum vezi pe catwalk-urile Alexander Wang, Derek Lam şi John Galliano. Pleoapele fardate în tonuri prună au fost aproape translucide la Nanette Lepore, crescând în intensitate în prezentările Giles, Max Mara şi Gucci. În prezentarea J. Mendel, makeup artistul Gucci Westman a folosit un fard într-o nuanţă strălucitoare de cupru, deasupra pliului pleoapei. „Am vrut un look simplu şi luxos, în acelaşi timp.“ Tonuri de oranj mai poţi întâlni la Givenchy, BCBG, Prabal Gurung şi Altuzarra.

Buze în nuanţa vinului

Într-adevăr este o nuanţă îndrăzneaţă şi nu oricine o poate purta. Dacă ţi se pare prea puternică, colorează-ţi buzele discret, cu ajutorul degetului, ca şi cum ar fi pătate. Poţi să te inspiri din show-urile Louis Vuitton, Derek Lam, Vera Wang, Fendi, Anthony Vaccarello sau Miu Miu.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân