Geanta roşie – accesoriul perfect de Valentine’s Day

Cadoul perfect de Valentine's Day este geanta roşie! Intră în galeria FOTO pe care ţi-am pregătit-o şi dă start shopping-ului de Valentine’s Day!
  • Publicat:

Valentine’s Day este ocazia ideală pentru a dărui cadouri care spun „te iubesc”, fie că vorbim despre bărbaţii care îşi arată astfel iubirea pentru femeia din viaţa lor, fie despre femeile care se rasfaţă pentru această sărbătoare a dragostei cu un mic cadou… dar o fac tot în numele iubirii, pentru a fi cât mai seducătoare în ochii bărbatului iubit!


Indiferent de ce parte a „baricadei” te afli, cadoul perfect de Valentine’s Day este geanta roşie! În primul rând, geanta este un accesoriu de bază în garderoba oricărei femei. Dar, pe lângă rolul important pe care îl are în definirea stilului, geanta este şi un accesoriu funcţional, care te ajută să-ţi ţii organizate şi la îndemână lucrurile de care ai nevoie în fiecare zi.

Intră în galeria FOTO pe care ţi-am pregătit-o şi dă start shopping-ului de Valentine’s Day!

De ce geanta roşie? Pentru că roşul este o culoare pasională, senzuală şi feminină. Femeile o adoră deoarece este mereu la modă, uşor de purtat şi de asortat, iar bărbaţii sunt seduşi imediat de senzualitatea acestei culori. Nu e de mirare că Valentine’s Day e cel mai bine definită cromatic de culoarea roşie!

Sursa foto: Pinterest, Carpisa

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân