galerie

3 coafuri de încercat toamna aceasta


  • Scurt, scurt - Tunsorile aşa-zis “băieţeşti” avantajează chipurile cu trăsături feminine, delicate, cu profiluri impecabile, punând în valoare ochii mari sau buzele senzuale. O tunsoare scurtă la care se mai adaugă şi o culoare puternică creează un look statement pentru această toamnă. Dacă optezi pentru o astfel de schimbare de look, ar fi bine să ai grijă de machiaj, punând accent pe ochi sau buze.
  • Bucle retro - Stilul interbelic cu bucle perfecte influenţează tendinţele de sezon. Look-urile de azi, sunt, însă, mai naturale, mai uşor de purtat şi de realizat. Fie că foloseşti peria sau ondulatorul, pentru a obţine acele bucle retro, după ondulare, fixează părul cu agrafe exact  în curba buclei. Pentru a-ţi echilibra look-ul optează pentru un machiaj smoky eyes soft şi nuanţe pastel pe buze.
  • Coc de balerină - Nu ai timp şi vrei să adopţi un look elegant, strânge-ţi părul într-un coc în creştetul capului. Simplu, rapid şi în mare vogă. Prinde părul într-o coadă în creştetul capului, răsuceşte-o (dacă ai părul îndeajuns de lung, poţi face şi un nod) şi prinde-o cu agrafe, la spate. Poţi apela la un machiaj cat eyes exagerat – unul dintre trendurile importante ale momentului  şi la accesorii opulente.
Scurt, scurt - Tunsorile aşa-zis “băieţeşti” avantajează chipurile cu trăsături feminine, delicate, cu profiluri impecabile, punând în valoare ochii mari sau buzele senzuale. O tunsoare scurtă la care se mai adaugă şi o culoare puternică creează un look statement pentru această toamnă. Dacă optezi pentru o astfel de schimbare de look, ar fi bine să ai grijă de machiaj, punând accent pe ochi sau buze.
1/1