Alina Eremia din „Pariu cu viata” ne arata tendintele machiajului de toamna: Sparkling Metallic!

Ingerul salbatic cu o voce de aur din “Pariu cu viata”, serial muzical pentru toate generatiile care se difuzeaza in fiecare luni, de la 20.30, la Pro Tv, Alina Eremia, este si protagonista pictorialului de beauty CSID din acest numar.
Alina Eremia din „Pariu cu viata” ne arata tendintele machiajului de toamna: Sparkling Metallic!
Alina Eremia din "Pariu cu viata" ne arata tendintele machiajului de toamna: Sparkling Metallic!

Ingerul salbatic cu o voce de aur din „Pariu cu viata”, serial muzical pentru toate generatiile care se difuzeaza in fiecare luni, de la 20.30, la Pro Tv, Alina Eremia, este si protagonista pictorialului de beauty CSID din acest numar.

Cele 3 machiaje puse in joc surprind 3 expresii diferite ale chipului cameleonic atat de tanar si frumos.

Gloss natural piersica pentru buze apetisante. Un degrade de nuante pamantii este o alegere inspirata. Pentru contrast se aplica catre coltul intern al pleoapei inferioare, un fard auriu cu textura sidefata. (imaginea alaturata)

Powder blush caramiziu pentru obraz, iar pentru buze un gloss champagne. Nuante reci de gri pentru o privire jucausa. Tus lichid turquise la baza genelor, sculpting blush in nuata naturala, gloss rose.

Smoky eyes si par impletit pentru un machiaj de seara. Negru catre coltul exterior al ochiului si combinatii de griuri metalice catre interior. O dunga de tus pe pleoapa superioara accentueaza privirea.

Punem pariu ca-i de 3 x seducator!

Make-up artist: Corina Hera
Hair stylist: Alina Marin, Fantasy Hair Team
Accesorii & Vestimentatie: Atelier Aiurea, H&M

Vezi mai multe in editia tiparita a revistei Ce se intampla, Doctore?

Citeste si: Tendinte frumusete 2011: Bon appetit!

Andreea Chirila

Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Tratamente cosmetice pentru piele după sezonul de vară- Dr. Victor Clătici
Recomandări: