Vopseaua de păr fosforescentă care îţi transformă radical lookul! VIDEO

Manic Panic, o companie americană care produce vopsea de păr, a introdus pe piaţă un nou produs neobişnuit de care multe femei s-au îndrăgostit instant.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Manic Panic, o companie americană care produce vopsea de păr, a introdus pe piaţă un nou produs neobişnuit de care multe femei s-au îndrăgostit instant – High Voltage Classic Cream Formula Hair Care, scrie odditycentralcom.

Această vopsea, în nuanţe neon, oferă părului un aspect fosforescent în noapte. Deja câteva femei mai curajoase au testat vopseaua, iar rezultatul este impresionant!

Vopseaua permanentă Manic Panic este disponibilă în 5 nuanţe inedite (albastru, roz, verde, oranj şi roşu), dar există şi variante soft, naturale, precum Raven Black (negru) şi Virgin Blonde (blond). Unele curajoase au ales să folosească nu doar o nuanţă, ci să combine mai multe, rezultând un curcubeu în adevăratul sens al cuvântului!

Intră în galeria FOTO de mai jos şi vezi cum arată părul persoanelor care au îndrăznit să-şi coloreze podoaba capilară în aceste nuanţe trăznite!

Galerie foto

vezi galeria
8 foto

Dacă te gândeşti să adopţi un look altfel de sărbători, află că această vopsea nu necesită decolorare în prealabil, deci nu trebuie să-ţi faci griji că îţi vei deteriora părul, dar trebuie să ţii cont că, cu cât ai părul mai închis, cu atât rezultatul va fi mai diferit faţă de cel prezentat pe ambalaj. Cu toate acestea, specialiştii recomandă folosirea unui balsam puternic hidratant înainte de aplicarea vopselei de păr.

În cazul în care vrei să te vopseşti acasă, ia în considerare că mai întâi trebuie să aplici vopseaua pe o porţiune mică de piele şi pe câteva fire de păr, astfel încât să observi dacă ai sau nu vreo reacţie alergică şi care va fi rezultatul final al colorării. Aşa vei putea lua decizia în cunoştinţă de cauză şi vei evita dezamăgirea de a vedea în oglindă o imagine pe care nu ţi-o doreşti.

La fel ca în cazul vopselei obişnuite, trebuie să foloseşti mănuşi, să aştepţi 30 de minute pentru ca vopseaua să acţioneze, apoi să te speli pe cap până apa este limpede.

Surse foto: BoredPanda.com, Odditycentral.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: