Un model cu sindrom Down, primul ambasador al unui brand de produse cosmetice

Benefit Cosmetics a desemnat-o pe Kate Grant, o tânără în vârstă de 20 de ani care suferă de sindromul Down, ambasador al brandului.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Un model cu sindrom Down, primul ambasador al unui brand de produse cosmetice
FOTO: Instagram @benefitcosmeticsuk

Veşti minunate vin din industria frumuseţii! Brandul irlandez Benefit Cosmetics a desemnat-o pe Kate Grant, o tânără în vârstă de 20 de ani care suferă de sindromul Down, imaginea noului eyeliner lichid Roller Liner, ceea ce o face să fie primul ambasador al brandului, cu sindromul Down.

”Am descoperit-o pe Kate în vara lui 2018 din întâmplare, când i-am văzut filmările pe Facebook despre aventura de a deveni model”, a declarat un reprezentant al brandului pentru Daily Mail. ”Ne-am îndrăgostit instant de ea”.

Reprezentanţii brandului susţin că s-au lăsat cuceriţi de energia sa, dar şi felul minunat în care priveşte viaţa.

”Kate este conştientă de ceea ce se întâmplă şi vrea să tragă un semnal de alarmă în ceea ce priveşte includerea persoanelor cu dezabilităţi. Este conştientă că poate face asta într-un mod în care prietenii ei nu o pot face. Este vocea lor”, a povestit mama tinerei pentru publicaţia Metro.

Nu este prima oară când Grant depăşeşte aceste limite. În luna august a anului trecut a devenit prima femeie cu sindrom Down care a câştigat titlul Cea mai frumoasă adolescentă din lume.

”Vreau ca viitoarea generaţie cu nevoi speciale să ştie că adevăratul sens al frumuseţii este, de fapt, cine eşti, nu cum arăţi”, a povestit modelul pentru Mirror. ”Compasiune, bunătate şi strălucirea interioară, asta înseamnă frumuseţe”.

Cu sau fără eyeliner, Kate Grant este o apariţie proaspătă, mai ales că aduce un aer nou în industria frumuseţii care, din fericire, devine tot mai diversificată.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”