Un câştigător la Oscar îmbrăcat de un brand românesc

Sam Davis, co-producătorul “Period. End of Sentence”, premiat cu Oscar pentru cel mai bun scurt-metraj, a purtat la ceremonia de premiere un smoching Seroussi.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Un câştigător la Oscar îmbrăcat de un brand românesc
Nora Seroussi la premiile Oscar, foto PR


Visul suprem al oricărui designer de modă este să îmbrace vedete pe covorul roşu de la celebrele premii Oscar. Dacă vedeta care poartă creaţia ta, mai are şi şansa să fie printre câştigătorii celei mai râvnite statuete din lume, de acolo până la glorie nu mai sunt mulţi paşi. Lista de aşteptare a designerilor este lungă pentru a fi selectaţi de către echipele vedelor. Designerii din toată lumea trimit propuneri styliştilor ce au în grijă vedete. La cea de-a 91-a ediţie a Galei de decernare a Premiilor Oscar, România a fost reprezentată prin brandul Seroussi care a asigurat ţinutele de ceremonie ale câştigătorului Premiului Oscar Sam Davis, co-producătorul scurt-metrajului Netflix “Period. End of Sentence” şi ale nominalizaţilor Rob Epstein şi Jeffrey Friedman, producători pentru “End Game”, Marc Shaiman, compozitor pentru coloana sonoră a filmului “Mary Poppins Returns” şi Terence Blanchard, care a compus muzica din filmul “BlacKkKlansman”.


Povestea din spatele acestui succes va fi inclusă în cartea Norei Seroussi, fiica omului de afaceri J.A. Seroussi, programată să fie lansată în acest an.
“Am fost invitată de Netflix să îmbrac nominalizaţii la Oscar. A fost una dintre cele mai incredibile nopţi din viaţa mea! Sunt foarte impresionată de toţi aceşti gentelmeni care au ales dintr-o varietate de mari branduri să poarte smochingurile Seroussi. Pentru noi a fost o mare onoare să fim prezenţi pe covorul roşu şi pe scena Oscarurilor. Tatăl meu, Joseph Seroussi, ar fi fost atât de mândru,” a declarat Nora Seroussi. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”