Tratamente faciale expres

Tratamente faciale inovatoare ce revigoreaza aspectul tenului in maxim 30 de minute.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Tratamente faciale expres

În occident există de ceva vreme conceptul de Facial Bar, adică o serie de tratamente rapide care vă permit să experientaţi un tratament facial în timpul pauzei de prânz sau chiar înainte de a ieşi seara afară cu prietenii.

Brandul profesional Repêchage aduce acum în premieră şi în România acest concept unic, cu tratamente faciale inovatoare ce revigorează aspectul tenului în maxim 30 de minute.

Facial Bar are la bază tratamente expres, care pot fi realizate în timp ce clienta îşi face unghiile sau îşi vopseşte părul pe scaunul stilistului. Astfel, poţi opta pentru un tratament cosmetic de tipul Facial Bar chiar şi înainte de o întâlnire sau de un eveniment important.

Întregul ritual se realizează foarte simplu şi comod, clienţii nefiind nevoiţi să se descalţe sau să se dezbrace. Fiecare tratament se finalizează cu un machiaj uşor de zi. Astfel îţi poţi relua activitatea, aratând uimitor.
Meniul de terapii pentru Facial Bar include tratamente care hrănesc, hidratează şi revigorează pielea, peelinguri, tratamente cu efect instant de lifting sau tratamente pentru ochi.

Facial Bar este asemenea unui „aperitiv” care deschide apetitul pentru tratamente faciale realizate în cabinetul cosmetic. În plus, este o variantă excelentă de a revigora aspectul tenului cu o investiţie minimă de timp.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”