Tendinţe 2019: tunsori şi coafuri care se poartă în noul an

Anul 2019, în materie de tunsori şi coafuri, vine cu un aer fresh şi coafuri îndrăzneţe cu volum. Eşti gata să experimentezi?
  • Publicat:
  • Actualizat:
Tendinţe 2019: tunsori şi coafuri care se poartă în noul an

Tendinţele de schimbă de la an la an, fie că este vorba de tendinţe în materie de modă, beauty, tunsori şi coafuri sau design interior. Şi, de fapt, nu se schimbă, ci revin. Întotdeauna cu o adaptare nouă, un aer fresh şi potrivit anului pe care-l vor lua cu asalt. La finalul oricărui an, fiecare dintre noi se întreabă care vor fi cele mai în vogă tunsori şi coafuri, mai ales dacă avem în plan să aducem o schimbare look-ului nostru. Şi aşa încep căutările, apar curiozităţile şi nevoia de a primi cele mai bune sfaturi de la specialişti. Aşa cum bine ştim, părul este cel mai important accesoriu al unei femei, după unghii şi ten şi, câtă vreme acesta este sănătos, tuns şi coafat la modul ideal, atunci poţi pune în valoare orice tunsoare îţi doreşti.

În anul 2019 tendinţele pentru păr vor gravita din nou în jurul tonurilor deschise, a nuanţelor vibrante, dar şi a celor pastelate, dar, chiar dacă deja ne sunt cunoscute din anii trecuţi, în 2019 se va pune mai mult accentul pe simplitate, naturaleţe şi feminitate. Aşadar, dacă eşti dornică să încerci ceva nou, ai grijă ca dorinţele tale să fie în armonie cu look-ul şi atitudinea ta. Dacă alegerile tale nu se potrivesc personalităţii tale este posibil ca nici tu, nici stilistul tău să nu vă simţiţi bine cu rezultatul obţinut.

”Dacă în 2018, am mers pe nuanţele metalice, pe griurile intense, dar şi pe tonalitaţile de alb, roze, platinat, în 2019, culorile vedeta vor fi cele pastel şi blondurile deschise”, ne explică Gabriel Ilie, Trainer Londa Professional Romania. ”La polul celălalt,  putem vorbi de culori vibrante, intense, neon, galben, verde, magenta, albastru”, punctează specialistul.

În privinţa tunsorilor, în 2019 putem vorbi despre forme geometrice şi texură. Mai exact, vom vedea boburi perfect simetrice, în linii drepte, pentru a oferi look-ului greutate sau textură. La fel ca anul trecut, tunsorile pixie şi părul lung vor fi un must have, ceea ce înseamnă că se va pune mai mult accentul pe liniile curate, simple, care ajută la evidenţierea trăsăturilor feţei şi care scot feminitatea în evidenţă, experimentându-se totodată mişcările şi naturaleţea.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”