Ten perfect în 3 paşi simpli!

Pentru o piele frumoasă şi sănătoasă, se recomandă un ritual zilnic de îngrijire a pielii.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ten perfect în 3 paşi simpli!

Cât de multă atenţie oferi îngrijirii pielii tale? Prin alegerea produselor potrivite tipului tău de ten şi utilizarea zilnică a acestora faci paşii esenţiali pentru a oferi pielii tale protecţia şi confortul necesar.

Stilul de viaţă are un impact major asupra stării generale de sănătate, iar acest lucru este valabil şi pentru piele, fiind primul scut împotriva factorilor dăunători din mediul înconjurător.

Fie că eşti mereu pe fugă sau eşti o persoană sedentară, ai o viaţă socială activă sau eşti o mamă ocupată, îngrijirea pielii devine din ce în ce mai dificilă, mai ales dacă eşti predispusă lipsei de somn, stresului sau unei alimentaţii necorespunzătoare.

Pentru o piele frumoasă şi sănătoasă, se recomandă un ritual zilnic de îngrijire a pielii. Urmând trei paşi simpli, în doar trei minute pe care le poţi dedica îngrijirii pielii, de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, pielea ta va arăta minunat în orice moment al zilei, indiferent de vârstă.

CURĂŢARE – Asigură-te că transformi acest pas într-un obicei, chiar daca nu ai ieşit în oraş sau nu ai purtat machiaj. Deşi tenul pare curat, acesta poate fi acoperit de impurităţi invizibile care îl pot afecta.

TONIFIERE – Îndepărtează orice resturi de machiaj sau impurităţi rămase în urma procesului de curăţare, în timp ce ajuţi pielea să îşi recapete pH-ul natural. O loţiune tonică energizează tenul pentru a rămâne perfect hidratat şi echilibrat pe tot parcursul zilei.

HIDRATARE – Procesul de îngrijire a pielii nu este complet fără o hidratare potrivită. Foloseşte o cremă hidratantă care întăreşte bariera de protecţie a pielii, aducând un plus de hidratare. Protecţia împotriva razelor UVB/UVA şi radicalilor liberi ajută este şi ea necesară la prevenirea semnelor îmbătrânirii premature a tenului. Ingredientele ultra-performante menţin pielea  sănătoasă şi hidratantă pe tot timpul zilei.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cum să arzi 2000 de calorii într-o zi!
Cum să arzi 2000 de calorii într-o zi!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”