Raluca Bădulescu şi-a pierdut vederea pentru 24 de ore din cauza unui artificiu de frumuseţe

A ajuns de urgenţă la spital din cauza unui truc de beauty. Vezi de ce nu a putut vedea nimic timp de 24 de ore juratul de la o emisiune de stil din România.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Raluca Bădulescu şi-a pierdut vederea pentru 24 de ore din cauza unui artificiu de frumuseţe
Raluca Bădulescu şi-a pierdut vederea pentru 24 de ore din cauza unui artificiu de frumuseţe, foto Kanal D

Raluca Bădulescu, unul dintre juraţii de la “Bravo, ai stil! Celebrities”, este o prezenţă iconică în peisajul media autohton. Ea este cunoscută şi pentru transformarea spectaculoasă – a slăbit 70 de kilograme – dar şi pentru stilul vestimentar extravagant. De curând o alergie oculară a lasat-o fără simţul vederii pentru 24 de ore.

De altfel Raluca Bădulescu este cunoscută şi pentru machiajul bine evidenţiat de buze roşii şi gene false. Ei bine, acest truc de frumuseţe – genele false a trimis-o de urgenţă la spital.

Vedeta a suferit o arsură de cornee 

Iată ce i-a întâmplat “Am făcut alergie, prin urmare nu îmi mai pot lipi gene false şi nu ma mai pot machia în jurul ochilor, o perioadă. După ce mi-am pus genele m-am panicat, pentru că din cauza alergiei mi s-au umflat ochii. Imediat, mi le-am dat jos. Lacrimile, cu toate acele substanţe amestecate, mi-au produs o arsură de cornee. Am fost de urgenta la spital. 24 de ore nu am văzut deloc. Am făcut atac de panică!”, poveşteste Raluca Bădulescu. 
Aşadar, se va prezenta la emisiunea Bravo ai Stil Celebrities fără pic de machiaj, anunţă Kanal D. În ediţia de sâmbătă seara, ora 23.00 va fi prima apariţie nemachiată a vedetei tv.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”