Prezentarea de modă a noii colecţii Valentino, de-a dreptul inedită. Modelele au fost suspendate în aer

Cum arată noua colecţie Valentino 2020-2021.
23.07.2020 | Redactia CSID
Prezentarea de modă a noii colecţii Valentino, de-a dreptul inedită. Modelele au fost suspendate în aer
Anul 2020 a adus schimbări majore în vieţile noastre. Noua normalitate ne împinge către noi provocări, motiv pentru care chiar şi industria modei încearcă să se adapteze vremurilor actuale. Dacă până acum eram surprinşi de prezentările de modă ale marilor designeri, iar aici ne referim nu doar la piesele vestimentare în sine, ci şi la conceptul defilării, pandemia de coronavirus face ca marile case de modă să depăşească limitele creativităţii şi să folosească la maximum resursele pentru a uimi cu noile colecţii.

Noua colecţie Valentino, în aer

Galerie foto

vezi galeria
4 foto
Săptămâna Modei Couture de la Paris a fost întotdeauna o experienţă fabuloasă. Prezentări fashion inedite prin care cele mai mari case de modă ale lumii îşi prezintă colecţiile couture. Anul acesta însă, pandemia de COVID-19 a schimbat totul. Prezentările cu public au ieşit din discuţie, iar designerii au mutat fashion show-urile pe platforme digitale. Îşi folosesc toate resursele şi creativitatea parcă mai mult ca niciodată.
 
Este şi cazul brandului Valentino, care tocmai şi-a lansat noua colecţie couture. Designerul Pierpaolo Piccioli a pus „în scenă” un fashion show spectaculos cu modele suspendate în aer. Clipul a fost filmat în celebrele Cinecitta Studios şi regizat de Nick Knight. Filmul de prezentare al colecţiei couture poartă denumirea „Of Grace and Light”. Începe cu un tur al Romei, oraşul din care Pierpaolo Piccioli provine, scrie adpm.