Paris Fashion Week: cele mai fascinante piese vestimentare ale caselor de modă

Iată ce ţinute spectaculoase au fost prezentate în defilările de la Paris Fashion Week.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Paris Fashion Week: cele mai fascinante piese vestimentare ale caselor de modă
FOTO: Hepta / Paris Fashion Week: cele mai fascinante piese vestimentare ale caselor de modă

Prezentările de la Săptămâna Modei întotdeauna au fost un real succes şi, bineînţeles, o sursă ideală de inspiraţie. Creatorii de modă au adus din nou numele celor mai cunoscute case de modă pe buzele tuturor. Modelele au defilat pe podium în piese vestimentare care pur şi simplu îţi taie respiraţia şi, nelipsite au fost şi machiajele pline de culoare şi contrast, dar şi coafurile feminine sau voluminoase.

Galerie foto

vezi galeria
13 foto

Dacă Givenchy ne-a cucerit cu creaţiile sale extravagante şi pline de rafinament, Chanel a ales să aducă pe podiumul din Paris o notă de eleganţă şi rafinament. Mixurile de imprimeuri şi materialele delicate, feminine, au format un duo de excepţie!. Piesele vestimentare semnate de Rami Kadi sunt următoarele pe lista noastră de favorite. Transparenţă, sclipire şi un aer glamuros, noua colecţie vine în nuanţe stridente, puternice de galben neon şi roşu seducător.

Am selectat pentru voi câteva creaţii vestimentare din apariţiile de la Paris Fashion Week care ne-au cucerit şi care, de ce nu, vă pot inspira pentru următoarele ţinute. Provocatoare, pline de farmec prin stilul lor, dar şi prin materialele diafane sau preţioase, toate desprinse parcă din poveşti.

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân