(P) Scapa de celulita definitiv!

Class MediSpa lanseaza in premiera in Romania o procedura care trateaza celulita cu adevarat. Bodysculpt – este un tratament combinat care indeparteaza atat celulita, cat si grasimea localizata.
  • Publicat:
  • Actualizat:
(P) Scapa de celulita definitiv!

Class MediSpa lanseaza in premiera in Romania o procedura care trateaza celulita cu adevarat. Bodysculpt – este un tratament combinat care indeparteaza atat celulita, cat si grasimea localizata.
Pielea capata un aspect neted iar conturul corpului este redefinit. Procedura este complet diferita de celelalte tratamente si interventii care vizeaza doar scaderea masei de tesut grasos si ale caror rezultate nu sunt definitive.

Bodysculpt combina lipoliza asistata laser cu si indepartarea celulitei. Pro Lipo Plus este cea mai noua si mai revolutionara tehnica de eliminare a grasimi care nu poate fi arsa prin sport sau dieta. Concomitent cu dizolvarea grasimii si distrugerea celulelor adipoase se realizeaza contractia fibrelor elastice din piele si este stimulata formarea de colagen nou, crescand astfel tonsul si elasticitatea tesutului. Interventia este minim invaziva si mai putin traumatica decat lipoaspiratia clasica.
Recuperarea este rapida iar rezultatele se vad imediat, urmand ca pielea sa isi definitiveze aspectul in aproximativ 6-8 saptamani.

CelluSmooth este un tratament laser, minim invaziv, care trateaza celulita prin distrugerea benzilor fibroase responsabile de aspectul de coaja de portocala. Acestea se formeaza intre tesutul adipos si piele, tractionanad in jos pielea care isi pierde uniformitatea. Procedura se realizeaza sub actiunea undelor laser care sectioneaza aceste benzi fibroase si elibereaza pielea de tensiunea produsa de ele. In acelasi timp, se distrug si aglomerarile de celule adipoase, care eliminate, nu se vor mai reface.

Dr Dana Miricioiu, specialist ClasMediSpa crede ca „Bodysculpt este o procedura inovatoare, fara precedent in Romania. Vorbim de o tehnica noua de remodelare a celulitei si a depozitelor adipoase rezistente la dieta si la sport. O tehnica care face furori la Hollywood”.

inainte si dupa tratamentul Bodysculpt

In cadrul Programului Operational Regional 2007-2013, Axa prioriara 4 „Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local”, „Domeniul de interventie 4.3 „Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”, cabinetul medical ClassMediSpa deruleaza un proiect de dezvoltare în Bucuresti in perioada 30.06.2014 – 30.03.2015, cu o valoare totala de 1.016.800 RON din care finantarea nerambursabila este de 820.000 RON.
Obiectivul general al proiectului? Dezvoltarea Cabinetului Medical ClassMediSpa prin diversificarea serviciilor medicale si prin introducerea unor noi posibilitati de tratare a pacientilor supraponderali si cu dismorfii adipoase.

INVESTIM IN VIITORUL TAU! PROIECT SELECTAT IN CADRUL PROGRAMULUI OPERATIONAL REGIONAL SI COFINANTAT DE UNIUNEA EUROPEANA PRIN FONDUL DE DEZVOLTARE REGIONALA”

Urmărește CSID.ro pe Google News
O nouă şansă de a învinge virusul HIV
O nouă şansă de a învinge virusul HIV
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”