(P) Reinventează rutina de îngrijire a tenului

Astăzi, la lecţia de îngrijire a tenului, te învăţam cum să foloseşti inteligent tehnologia în avantajul tău. Da, ai înţeles corect, reinventăm rutina zilnică cu Philips VisaPure, sistemul pentru curăţarea şi îngrijirea feţei, care îţi oferă o curăţare de 10 ori mai eficientă decât cea manuală.
  • Publicat:
  • Actualizat:
(P) Reinventează rutina de îngrijire a tenului

Astăzi, la lecţia de îngrijire a tenului, te învăţam cum să foloseşti inteligent tehnologia în avantajul tău. Da, ai înţeles corect, reinventăm rutina zilnică cu Philips VisaPure, sistemul pentru curăţarea şi îngrijirea feţei, care îţi oferă o curăţare de 10 ori mai eficientă decât cea manuală.

Dacă ţi-am captat atenţia, înainte să îţi povestim ce face şi cât de simplu îl poţi folosi, Dr. Ana Fâcă, medic specialist dermatolog, îţi explică de ce este important să îţi cureţi tenul. Dana Argeşan, make-up artist, ne spune de ce un ten curat atrage după sine un machiaj reuşit şi mai uşor de realizat.

Curăţarea tenului este un pas obligatoriu în rutina zilnică de îngrijire a tenului, peste care nu trebuie să sari, oricât de obosită sau ocupată eşti. Un ten sănătos şi frumos, înseamnă în primul rând un ten curat, mai ales în mediul poluat al zilelor noastre. Un ten care nu este curăţat zilnic se încarcă excesiv, are aspect de îmbătrânire şi este predispus la diferite afecţiuni retenţionale, cum ar fi apariţia acneei., afirmă Dr. Ana Fâcă. Şi mare atenţie, curăţarea tenului nu se face numai în zilele în care te-ai machiat, pentru că în timpul zilei, pe faţă se adună praf şi impurităţi, pe care trebuie să le îndepărtezi.

Pentru Dana Argeşan, reuşita unui machiaj se reflectă în persistenţa îndelungată a acestuia, care poate fi obţinută mult mai uşor pe un ten curat, neatacat de sebum. Mai mult, când tenul este bine curăţat şi bine hidratat şi fondul de ten se aplică mai bine, este o reacţie în lanţ care are drept rezultat un ten mai frumos, mai neted şi mai uniform.

Iar acum când întelegem ce recomandă specialiştii, revenim la noul beauty gadget Philips VisaPure care ne ajută să obţinem exact reultatele indicate de ei.  Acesta îndepărtează eficient machiajul, celulele moarte şi impurităţile şi îţi oferă o curăţare de 10 ori mai eficientă decat cea manuala (s-au făcut studii în acest sens). În plus, îmbunătăţeşte absorbţia produselor tale preferate de îngrijire a tenului, pentru că stimulează microcirculaţia pielii, graţie masajului delicat.

Masaj delicat?
Da, pentru că are o tehnologie unică în lume, numită DualMotion, care face peria aparatului să vibreze şi să se rotească în acelaşi timp.  Vibraţiile pe verticală ale periei mobilizează impurităţile, celulele moarte şi urmele de machiaj, care sunt ulterior îndepărtate graţie mişcărilor de rotaţie ale periei. De asemenea, vibraţiile verticale au un efect plăcut de masaj, care eliberează tensiunea şi stimulează microcirculaţia de la nivelul pielii, redându-i strălucirea naturală.

Atât de minunat şi atât de simplu şi rapid. Curăţarea întregii suprafeţe a tenului durează numai 1 minut, iar timer-ul inteligent opreşte aparatul pentru o secundă, o dată la 20 de secunde, adică exact timpul pe care trebuie să îl dedici unei zone: obrazul stâng, obrazul drept şi zona T. Astfel, nu trebuie să îţi faci griji că vei insista mai mult decât e nevoie pe o anumită zonă. Mai mult, poţi folosi aparatul şi pe gât şi decolteu.

După ce ai terminat, peria aparatului se spală sub un jet de apă şi se tamponează uşor cu un prosop curat. Şi am uitat să îţi spunem, că Philips VisaPure este complet rezistent la apă, aşa că îl poţi folosi şi sub duş.

Aşa cum alegi cremele potrivite tipului tău de ten, aşa şi Philips VisaPure are 2 perii şi două setări de viteză, pentru ten sensibil şi pentru ten normal. Suplimentar, poţi achizţiona şi peria de exfoliere, pe care o poţi folosi o dată pe săptămână. Toate cele 3 perii ale aparatului se achiziţionează şi separat şi îţi recomandam să le schimbi o dată la 3 luni (peria pentru ten sensibil şi peria pentru ten normal) şi o dată la 6 luni (peria pentru exfoliere). Philips VisaPure funcţionează fără fir, iar o încărcare completă îţi asigură 30 de utilizări.

Orice vrei să ştii despre acest aparat, poţi afla aici sau pe pagina de Facebook Philips Personal Care unde poţi cere şi sfatul specialiştilor: medic specialist dermatolog Ana Fâcă şi make-up artist Dana Argeşan.

Philips VisaPure se găseşte în magazinele Douglas, iar dacă îl cumperi şi nu eşti multumită de el, îl poţi returna în termen de 60 de zile.

Nu-i aşa că e minunat? Ţie cum crezi că ţi-ar schimba rutina de îngrijire acest produs?

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”