(P) Ingrijire specializata pentru tratarea cicatricilor

Bio-oil te poate ajuta să imbunatatesti aspectul cicatricilor accidentale sau cele chirurgicale, cum ar fi operatia de cezariana.
(P) Ingrijire specializata pentru tratarea cicatricilor

Fiecare cicatrice de pe corpul nostru ne aduce aminte de un moment din viaţă: când am învăţat să mergem pe bicicletă, graba din bucătărie, momentul în care ai ajuns să te operezi de apendicită.

În medie, o persoană ajunge să aibă, la vârsta maturităţii 3 cicatrici, de la o căzătură în copilărie, o arsură în bucătărie sau o intervenţie chirurgicală.

Într-o societate preocupată de imagine, care acordă o importanţă ridicată aspectului, cicatricile îi pot determina pe unii oameni să îşi piardă încrederea în propria persoană şi respectul de sine. În afară de efectele psihologice ale  cicatrizării, în anumite circumstanţe cicatricile pot produce disconfort fizic, inclusiv durere, mâncărime şi sensibilitate.

Bio-Oil este un produs de ingrijire specializat in imbunatatirea aspectului cicatricilor si vergeturilor vechi si noi, a nuantei neuniforme a tenului si a pielii imbatranite sau deshidratate. Multa lume se fereste de uleiurile de corp de teama sa nu fie lipicioase sau sa lase urme pe haine. Datorita ingredientului revolutionar PurCellin Oil, Bio-Oil este un ulei uscat care se absoarbe rapid in piele. Spre deosebire de o crema, Bio-Oil nu contine apa, ceea ce inseamna ca produsul este activ 100%. Fiind un produs pe baza de ulei, acesta actioneaza complementar cu uleiurile naturale ale pielii.

Bio-oil te poate ajuta să imbunatatesti aspectul cicatricilor accidentale sau cele chirurgicale, cum ar fi operatia de cezariana. Aplicati Bio-Oil pe pielea curatata in prealabil, si masati cu miscari circulare ferme pana la absorbtia produsului in piele.
Folositi de 2 ori pe zi timp de 3 luni pentru a vedea rezultatele. Din cauza faptului că fiecare individ se vindecă diferit, aspectul final al unei cicatrice va varia de la o persoană la alta. Factori cum ar fi tipul de piele, locul cicatricei, tipul de rană, vârsta şi chiar starea nutriţională vor juca un rol în determinarea aspectului cicatricei.

Studiile clinice au aratat ca 92% dintre persoanele care au folosit Bio-Oil cu regularitate, au observat o imbunatatire a aspectului cicatricilor dupa primele 8 saptamani*
Cu o traditie pe piata de peste 25 de ani, Bio-Oil este produsul cel mai recomandat de medici si farmacisti pentru cicatrici si vergeturi**. Disponibil exclusiv in farmacii.

Mai mult detalii pe http://www.bio-oil.com/ro
*proDerm, 2010
** În Marea Britanie, conform “The Thinking Shop, Strategic Research Consultancy 2008”
 

Kim Kardashian, din nou însărcinată!
Kim Kardashian, din nou însărcinată!
Cel mai nou articol Video: