(P) Ai grijă de pielea ta în sezonul rece cu Barnängen

Intens, dar şi delicat, energizant, dar şi relaxant, Barnängen reprezintă frumuseţea născută din senzaţia de „lagom”. Acest concept suedez descrie un stil de viaţă echilibrat în care totul este “exact aşa cum trebuie” să fie.
  • Publicat:
  • Actualizat:
(P) Ai grijă de pielea ta în sezonul rece cu Barnängen

În perioada rece, când pielea noastră are nevoie de o atenţie suplimentară, rutina noastră obişnuită nu mai face faţă. Acest lucru nu inseamnă că îngrijirea specială trebuie să devină o povară; cu produsele potrivite, este la îndemâna oricui. Barnängen, unul dintre cele mai populare branduri suedeze, îţi oferă îngrijirea echilibrată de care ai nevoie, fără efort.

Intens, dar şi delicat, energizant, dar şi relaxant, Barnängen reprezintă frumuseţea născută din senzaţia de „lagom”. Acest concept suedez descrie un stil de viaţă echilibrat în care totul este “exact aşa cum trebuie” să fie. Nici prea mult, nici prea puţin. Nici prea rapid, nici prea încet.

În agitaţia urbană, avem tendinţa să uităm că natura are deja soluţii de îngrijire pentru noi. Suedezii se folosesc de puterea miraculoasă a naturii din cele mai vechi timpuri. Acesta este şi motivul pentru care fructele tipice Scandinaviei, precum murul pitic, dar şi mesteacănul şi florile de soc, sunt folosite în produsele de îngrijire a corpului Barnängen. Formulele produselor conţin ingredientul unic Cold Cream şi un Serum Hidratant şi asigură protecţie pielii pe termen lung, fiind completarea perfectă pentru ingredientele de inspiraţie nordică.

Pentru zilele reci de iarnă, în care vântul neprietenos îşi spune cuvântul asupra pielii noastre, Barnängen îţi oferă gama de îngrijire Nordic Care, inspirată din săpunul care a făcut celebră marca Barnӓngen şi datorită căruia brandul a devenit furnizorul casei regale suedeze în 1876. Formula sa unică are la bază o emulsie hidratantă, combinată cu ingrediente precum ceara de albine, uleiul de floarea-soarelui şi muşeţelul şi oferă protecţie şi hidratare pentru toate tipurile de piele.

Untul de corp All Over Rescue este inima gamei Nordic Care, se absoabe rapid, hidratează, regenerează şi reface delicateţea şi supleţea oricărui tip de piele.

Crema de duş şi loţiunea de corp Caring, cu ovăz şi 5% Cold Cream, răsfaţă cu blândeţe pielea normală şi uscată.

Crema de duş şi loţiunea de corp Nutritive, cu mur pitic sălbatic şi 7% Cold Cream, hrănesc intens pielea uscată şi foarte uscată. Iar pentru pielea sensibilă, încearcă crema de duş şi loţiunea de corp Sensitive, cu flori de soc şi 5% Cold Cream, pentru protecţie de lungă durată.

În restul anului, Barnängen îţi oferă o îngrijire delicată cu ajutorul gamei Nordic Rituals, inspirată din tradiţii suedeze precum sauna, baia în apă îngheţată şi “midsommar” (solstiţiul de vară).

Realizată pe baza unui Serum Hidratant – compus din ulei de floarea soarelui şi merişoare, extract de muşeţel şi alantoină, gama este gândită pentru acele mici momente de relaxare din timpul duşului. Gelul de duş Sauna Relax, cu extract de mesteacăn, este inspirat din ritualul de saună scandinav.

Gelul de duş Glacier Breeze, cu sare naturală, îţi oferă senzaţia unei “isvaksbad” (baie în apă îngheţată). Iar gelul de duş şi uleiul de corp Midsommar Glow, cu uleiuri florale delicate, sunt inspirate din inspirate din festivalul de vară antic al suedezilor, Midsommar, şi oferă pielii protecţie şi hidratare intensă. Toate produsele sunt testate dermatologic.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”