Noutăţi de frumuseţe în aprilie

Ce noutăţi cosmetice pentru frumuseţea ta te tentează în luna aprilie? Iată 11 propuneri din partea noastră.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Noutăţi de frumuseţe în aprilie

Primăvara e anotimpul renaşterii, al regăsirii de sine, al unui nou început! Încarcă-te cu bună dispoziţie şi bucură-te de zilele din ce în ce mai senine, de culoarea şi de căldura pe care primăvara le aduce în viaţa ta.
Pregăteşte-te să te asortezi cu noul anotimp. Rearanjează-ţi dulapul cu haine, achiziţionează 2-3 piese reprezentative pentru noul sezon şi relaxează-ţi simţurile cu produsele tale preferate sau mai bine încearcă şi ceva din noutăţile acestei primăveri.

Cu ce ai vrea să te răsfeţi în luna aprilie?
Iată pe scurt ce îţi propunem noi: gama de îngrijire corporală Elancyl Slim Design împotriva celulitei, un fond de ten vegan şi fără uleiuri minerale de la Yves Rocher, noul ser pentru luminozitate cu vitamina C de la Avon, gama produselor de machiaj cu super ingrediente de la Gerovital Beauty, soluţii din extracte naturale pentru căderea părului de la René Furterer, un gel pentru efecte speciale pe unghiile tale de la Melkior, gama de îngrijire corporală Tesori d’Oriente care vine cu noi arome irezistibile sau Victoria’s Secret cu noua „bombă”: colecţia Bombshell Wild Flower în ediţie limitată de vară, în plus, părul tău va fi protejat cu noul spray de la Wella Professionals pentru strălucire naturală, efect anti-static şi protecţie UV, dar tot pentru păr mai ai o gama de vopsea cu 5 nuanţe opalescente şi o loţiune pentru netezirea părului de la Londa Professional, iar în final 3 noi kituri de beauty de la SKEYNDOR, pe care le găseşti în saloanele GETT’s, pentru îngrijirea tenului sau noile produse de îngrijire profesională a mâinilor de la OPI, însă detaliile tuturor acestor produse le găseşti în galeria foto următoare.

Galerie foto

vezi galeria
14 foto
Urmărește CSID.ro pe Google News
Mihaela Arsene
Am intrat in domeniul presei scrise dintr-o intamplare, in 1995, dar pasiunea pentru acest domeniu s-a nascut odata cu prima revista pe care am condus-o, o revista de frumusete. Apoi am lucrat la Avantaje, iar odata cu aparitia internetului m-am dedicat online-ului si dezvoltarii site-urilor. Sanatatea, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”