Lorelei Bratu, colecţie manifest pentru toate femeile, indiferent de dimensiuni

Lorelei Bratu a lansat noua colecţie #CelebrateYOU ideală pentru toate femeile, indiferent de vârstă sau dimensiuni.
Lorelei Bratu, colecţie manifest pentru toate femeile, indiferent de dimensiuni
Lorelei Bratu, colecţie manifest pentru toate femeile, indiferent de dimensiuni

#CelebrateYOU by Lorelei Bratu este o colecţie capsulă dedicată tuturor femeilor indiferent de mărimea pe care o poartă la haine, vârstă, culoarea pielii sau orientarea sexuală.

Rochiile se adresează acelora care nu se încadrează în normele impuse de societate, care au dus războaie cu trupul lor, cărora li s-a spus încă din copilărie că nu sunt suficient de bune, suficient de frumoase, suficient de puternice. 

“Imi doresc ca femeile care vor purta aceste rochii să se simtă reprezentate, să ştie că nu sunt singure şi că împreună putem schimba paradigme. Şi mai ales îmi doresc ca aceste haine să le ajute să aibă mai multă încredere în ele şi să indrăznească mai mult. O rochie te poate ajuta să cucereşti lumea, dar înainte de orice trebuie să te iubeşti pe tine.”, spune Lorelei Bratu.

Campanie este una atipică întrucât au participat persoane care nu sunt modele profesioniste, iar fiecare dintre cele şase rochii din colecţie este reprezentată de câte o femeie reală cu o poveste de viaţă surprinzătoare. Cele şase sunt personaje care nu apar prea des la televizor, în reviste sau în campanii de modă.

Colecţia este realizată în colaborare cu www.kaya.ro şi cuprinde şase rochii care se potrivesc oricărui tip de siluetă cu mărimi de la 34 până 52.  Piesele sunt realizate integral în România, au un croi clasic şi fiecare este caracterizată printr-un element sofisticat cum ar fi paietele sau mânecile cu volane supradimensionate.

Galerie foto

vezi galeria
7 foto

Not influencers, real heroes!

Stela Bizdu– Femeia care a suferit un accident de maşină, are o proteză în locul piciorului stâng şi cu toate astea se bucură de fiecare zi ca orice om normal: merge la sală, dansează, are o viaţă activă.

Virginia Usiku– Model profesionist de culoare. E un exemplu de femeie puternică care deşi a crescut într-un orfelinat a reuşit să-şi creeze o carieră de succes.

Florentina Tănase– Este actriţă a Teatrului Ţăndărică şi spune că a început să aibă mai mult succes de când a hotărât să nu se mai vopsească şi să-şi lase să cresca părul alb natural. O femeie de 65 de ani cu un spirit tânăr şi foarte cochetă.

Bianca Sauciuc– Studiază la Facultatea de  Relaţii Publice şi este pasionată de social media. Suferă de vitiligo care i-a apărut pe fond nervos şi multă vreme i-a fost ruşine să-şi arate picioarele pentru ca lumea îi punea tot felul de întrebări.

Vergine Santa Frida–  Este unul dintre puţinele personaje care fac drag în România. Se poate lăuda cu numeroase performance-uri în comunitatea LGBTQIA+ din Bucureşti, un performance în Berlin şi câştigarea categoriei de makeup la singurul Ball din România.