Lifting cu fire de aur, ultima fiţă în materie de îndepărtare a ridurilor!

Păzea, ridurile au un nou duşman! Doamna Dr. Gonca Gökdemir, din cadrul Liv Hospital, Istanbul, este cea care ne aduce informaţii valoroase despre metoda cu rezultate revoluţionare - liftingul cu fire de aur, cea mai nouă şi eficientă metodă de îndepărtare a ridurilor.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Lifting cu fire de aur, ultima fiţă în materie de îndepărtare a ridurilor!


Păzea, ridurile au un nou duşman!

Doamna Dr. Gonca Gökdemir, din cadrul Liv Hospital, Istanbul, este cea care ne aduce informaţii valoroase despre metoda cu rezultate revoluţionare – liftingul cu fire de aur, cea mai nouă şi eficientă metodă de îndepărtare a ridurilor.


Ce este liftingul cu fire de aur?

“Liftingul cu fire de aur este procesul de filare şi întinerire a pielii în care se utilizează anumite tehnici speciale non chirurgicale, utilizând doar fire de aur. Această metodă de întinerire a pielii nu necesită anestezie. Pentru aplicarea firelor sub piele sunt folosite ace speciale şi foarte subţiri. Aceste ace nu produc niciun fel de durere” spune Dr. Gonca.

Primul pas consta in aplicarea anumitor fire de aur special concepute pentru aceasta metoda in piele. İn cateva saptamani firele de aur favorizeaza producerea de noi fascicule de colagen care asigura flexibilitatea pielii.

Acestea ajuta la cresterea circulatiei subcutanate si a anumitor acizi care stabilesc umiditatea pielii, cum ar fi acidul hialuronic, si astfel pielea arata mai tanara,  ridurile si micile deformarii disparand considerabil.

Efectul tratamentului este vizibil  in cateva saptamani de la aplicare si dureaza pana la aproximativ 2 ani, ceea ce inseamna ca aceasta metoda aduce rezultate maxime pentru interventiile nonchirurgicale fata de injectiile cu acid hialuronic si botox care trebuie repetate la 6 luni.

İnainte de procedura pielea este bine curatata. Se aleg firele in functie de procedura pentru care trebuie aplicate si se incepe prin aplicarea acestora sub piele.

Acest procedeu aplicat pentru intinerire faciala cu fire de aur nu prezinta nici un fel de risc. Dupa interventie pot aparea mici umflaturi sau vanatai la nivelul pielii, care in cel mult 3-4 zile vor disparea.  Foarte rar se pot observa asimetrii, iar in acest caz se intervine imediat pentru a  corecta problema.

Tratamentul de intinerire faciala cu fire de aur se poate aplica pe toata suprafata fetei, dar si pe gat. Aceasta metoda se poate aplica pe intreaga fata pentru a mentine umiditatea. Se mai aplica si pentru ridurile de la nivelul ochilor, ridicarea sprancenelor, cat si pentru inlaturarea ridurilor din jurul gurii şi gatului.”

Costul acestui tratament in clinica Liv Hospital Istanbul este de 1000 Euro, procedura se efectueaza in maximum 45 de minute, iar pacientul nu necesita spitalizare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”