galerie

6 produse care nu trebuie să îţi lipsească în vacanţă


  • Eau Thermale Avène Sun Care protejează împotriva leziunilor ADN la nivel celular,. Un nou complex de ingrediente anti-oxidante oferă o protecţie celulară mai puternică împotriva fenomenelor oxidative: pretocopheryl (precursor de Vitamina E) are o difuzie lentă, iar tialidina (precursor al aminoacizilor) este un complex antioxidant ce oferă o protecţie celulară complexă şi îmbunătăţită împotriva radicalilor liberi.
  • Gelul de duş Hawaii Love este infuzat cu aroma unui ananas suculent şi a florilor frangipani.
  • Cu parfumul său fructat-floral, Schauma Nature Moments Indonesian Coconut Water & Lotus Flower vă transpune direct în arhipelagul Indonezian. Apa de cocos este renumită pentru textura sa uşoară şi pentru proprietăţile sale de hidratare intensă. La rândul său, frumoasa floare de lotus este recunoscută drept unul dintre secretele esenţiale ale frumuseţii asiatice.
  • 6 produse care nu trebuie să îţi lipsească în vacanţă
  • Lanvin Eau Sensuelle se adrsează femeilor puternice. Parfumierul a îmbinat lemnul de santal cu notele de mosc, bujori şi iasomie.
  • Cremă de mâini cu acţiune anti-pete maronii, anti-rid&SPF50+– Elimină petele maronii, hidratează şi revitalizează epiderma. În plus, are şi factor de protecţie împotriva razelor UV de 50+.
Eau Thermale Avène Sun Care protejează împotriva leziunilor ADN la nivel celular,. Un nou complex de ingrediente anti-oxidante oferă o protecţie celulară mai puternică împotriva fenomenelor oxidative: pretocopheryl (precursor de Vitamina E) are o difuzie lentă, iar tialidina (precursor al aminoacizilor) este un complex antioxidant ce oferă o protecţie celulară complexă şi îmbunătăţită împotriva radicalilor liberi.
1/1