Florentina Opriş la 51 de ani arată ca la 30. Ce secret are?

Una dintre cele mai dragi figuri de la televizor dar şi din sălile de sport este Florentina Opriş. La 51 de ani inspiră şi învaţă româncele să aibă grijă de ele
  • Publicat:
  • Actualizat:
Florentina Opriş la 51 de ani arată ca la 30. Ce secret are?
Florentina Opriş la 51 de ani arată ca la 30. Ce secret are? foto Kanal D

Cunoscuta prezentatoare tv, promotor al unui stil de viaţă sănătos are 51 de ani, însă nu lasă să se vadă. Deşi a trecut prin încercările grele, Florentina Opriş a reuşit mereu să treacă cu fruntea sus peste pierderi şi mai mult se declară „o răsfăţată a vieţii”.

Prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă şi o vedetă” de la Kanal D, după 25 de ani de căsnicie, a rămas vaduvă dar a reuşit să-şi regăsească dorinţa de viaţă. Acum, la şapte ani de la moartea soţului ei, este o femeie împlinită, fericită şi o mamă mândră fiul său, Loren, în vârstă de 27 de ani.

Secretele frumuseţii – sportul şi postul 

„În primul rând, genetica şi-a spus cuvântul, dar am şi lucrat cu mine însămi. De la nouă ani am făcut sport de performanţă, dar fac mişcare şi acum. Ţin mult la detoxifierea organismului, miercurea şi vinerea mănânc doar legume şi fructe. Este un fel de post pentru mine.  Bunicul din partea tatălui era preot şi am învăţat de mică să am grijă atât de trup cât şi de suflet”, spune Florentina Opriş. 
 
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”