Emmy Awards 2019: rochiile glamuroase, înlocuite de topuri şi pantaloni

Iată ce ţinute au ales să poarte vedetele în acest an pe covorul roşu la Emmy Awards.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Emmy Awards 2019: rochiile glamuroase, înlocuite de topuri şi pantaloni
FOTO: Hepta / Emmy Awards 2019: rochiile glamuroase, înlocuite de topuri şi pantaloni

Cea de-a 71-a ediţie a Premiilor Emmy a avut loc în acest weekend, ocazie prin care pe covorul roşu au putut fi surprinse cele mai bune apariţii ale vedetelor. Anul acesta, spre deosebire de ediţiile anterioare, pantalonii şi topurile fancy au fost alegerea principală a celebrităţilor.

Rochiile glamuroase au fost înlocuite de ţinutele din două piese, un duo de excepţie accentuat de paiete, volane şi elemente metalice. De asemenea, nu pot trece neobservate ţinutele cu fundiţe, fie ele oversized sau de mici dimensiuni, la vedere sau discrete care oferă un look lady-like şi sunt incredibil de chic. Acest detaliu ultra feminin nu a lipsit deloc din acest an de pe covorul roşu, devenind astfel elementul central al oricărei ţinute.

Galerie foto

vezi galeria
12 foto

În plus, multe dintre vedete au ales să se inspire din apariţiile iconice, iar de data aceasta sursa de inspiraţie a multora dintre ele a fost chiar Prinţesa Diana. Dacă până acum Kate Middleton şi Meghan Markle aduceau un omagiu Prinţesei de Wales prin alegerile lor vestimentare, acelaşi lucru s-a întâmplat şi pe covorul roşu. Câteva dintre celebrităţi (mai exact cinci la număr) s-au lăsat inspirate de una dintre cele mai bune apariţii avute de Prinţesa Diana. Este vorba de vizita din 1989 din Kuwait City unde, Lady Di a ales să poarte un costum Catherine Walker din două nuanţe, roşu şi roz, o combinaţie de culori pentru care de multe ori a optat, dar cu siguranţă aceea a fost una dintre cele mai bune alegeri vestimentare.

FOTO: Hepta

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”